Τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης, στο πλευρό του Αναπ. Γραμματέα – Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου, Στέλιο Κονταδάκη, καθώς και στελέχη της ΔΕΕΠ Έβρου.

Εκεί συζήτησε για τα ζητήματα του λιμένος της Αλεξανδρούπολης με τον πρόεδρο και το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΑ, κκ Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.

Α-Δ: Κώστας Χατζημιχαήλ, Κώστας, Στέλιος Κονταδάκης, Παύλος Μαρινάκης, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, Άκης Παρασκευόπουλος

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης σημαντικών έργων που συμβολίζουν την ανάπτυξη και την ασφάλεια της περιοχής.

Μετά την ανάλυση των χαρακτηριστικών και πεπραγμένων του λιμένος της Αλεξανδρούπολης, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι αυτή ήταν η πιο επαγγελματική παρουσίαση λιμένος που είχε παρακολουθήσει στις επισκέψεις του, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά τη σημαντικότητα της γεωπολιτικής θέσης της πόλης και τονίζοντας ότι τα καίρια έργα του ΟΛΑ πολλές φορές θεωρούνται ως δεδομένα και όχι ως κατακτήσεις, γεγονός που θα έπρεπε να αλλάξει.

Η επίσκεψη του κ. Γραμματέα συνεχίστηκε στις Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης, το Εργοτάξιο Ανατολικού Περιφερειακού και του αποτρεπτικού εμποδίου «Φράχτης» στον Πόρο Φερών.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 11/3 στη Καβάλα- Δείτε τις οδούς
Επόμενο άρθροH Energean στηρίζει την φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως
Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου