Προβλήματα στην πρόσβασή τους στο διαδίκτυο μέσω (κυρίως) κινητών συσκευών αντιμετώπισαν πολλοί συνδρομητές της Cosmote, στην Ξάνθη, την Κυριακή. 

Οι συνδρομητές της γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών έρχονταν αντιμέτωποι με μήνυμα το οποίο τους ενημέρωνε για αδυναμία σύνδεσης τους στο Internet, γεγονός που φαίνεται να αποδίδεται σε πρόβλημα στους servers της εταιρείας. 

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Cosmote, αναφέρει πως “θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει, για μεμονωμένους χρήστες, αδυναμία πρόσβασης σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε για την κατανόηση των πελατών μας που επηρεάζονται και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση”. 

Όπως επισημάνθηκε σχετικά, το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με τις συσκευές των κινητών των χρηστών, με αποτέλεσμα να μην απαιτείται κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις (όπως εσφαλμένα κάποιοι έσπευσαν να αναφέρουν), ενώ σταδιακά το δίκτυο άρχισε να επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία. 

Πηγή:xanthinea.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ένωση γονέων Καβάλας υπέρ των σχολικών τροχονόμων
Επόμενο άρθροΑπό 1η Ιουλίου η on line σύνδεση ταμειακών μηχανών