Υπό έλεγχο τέθηκε χθες βράδυ η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα 14.00), από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στην περιοχή της Αγνάντιας,χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Περιφέρειας, του Στρατού και της Αστυνομίας.

Επίσης η φωτιά στο ύψωμα του Αη-Γιώργη στην περιοχή των Λουτρών περιορίστηκε σημαντικά, ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ ήταν σε εξέλιξη αλλά δεν υπήρξε τελικά θέμα εκκένωσης του οικισμού.

Πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οχήματα συνεχίζουν να επιχειρούσαν όλη τη νύχτα στην περιοχή έως ότου τεθεί υπό πλήρη έλεγχο και κατασβεστεί.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρισκόταν σε συνεχή εγρήγορση και επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ τα ελικόπτερα είναι έτοιμα να προβούν σε ρίψεις από αέρος με το πρώτο φως της ημέρας, αν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΑντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι – Ποια ημερομηνία «κλειδώνει» για το άνοιγμα των σχολείων
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Αναστέλλονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για τους ευάλωτους