Στις 12/11/2020 η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, με το έγγραφο υπ.αρθμ. 100/1/2, απηύθηνε αίτημα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιακού ιατρείου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αιτιολογώντας και εξηγώντας την αναγκαιότητα αυτή.

Ενημερωθήκαμε ότι στις 17/07/2021 εκδόθηκε απόφαση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύσταση και τη λειτουργία Περιφερειακών ιατρείων στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων καθώς και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης – πράξη που μας χαροποιεί και ικανοποιεί πλήρως το αίτημά μας καθώς στο υπηρεσιακό ιατρείο θα εξετάζονται συνάδελφοι εν ενεργεία και εν αποστρατεία καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις διασφαλίζουν τις απαραίτητες συνθήκες στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την απρόσκοπτη συνέχιση του δύσκολου έργου που επιτελούν για τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και της Δημόσιας ασφάλειας.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Δημοσίως τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, που για μια ακόμα φορά υλοποιεί ένα αίτημα μας, καθώς και να του μεταφέρουμε την ικανοποίηση των μελών μας στο άκουσμα αυτής της απόφασης.

Στην Ένωσή μας είμαστε πεπεισμένοι πως με ορθή συνδικαλιστική δράση, που βασίζεται σε προτάσεις, στον διάλογο, τις συνεργασίες αλλά και τον συνεχή αγώνα, μπορούμε όλοι μαζί να επιφέρουμε θετικά αποτελέσματα για τον Συνάδελφο εργαζόμενο.

Προηγούμενο άρθρο«Αν υπήρχε πρόβλημα διαρροής λυμάτων θα το είχαμε δει πρώτοι μέσω τηλεμετρίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης
Επόμενο άρθροΑποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης στα Κοίνυρα Θάσου