νεστος

Συνεδρίασε σήμερα πρώτη φορά για το 2016 το δημοτικό συμβούλιο Νεστου με την κοπή Βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος, κερδίζοντας και το φλουρί, για άλλη μια φορά. Απ ότι φαίνεται φέτος είναι η χρονιά του Αρχιμανδρίτη, αφού αυτό είναι το τρίτο φλουρί ( μπορεί και το 4ο ) που κερδίζει φέτος.Αυτό πάντως σίγουρα που ξεχώρισε είναι ότι, τόσο ο Δήμαρχος Νέστου όσο και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης κ.κ. Σάββας Μιχαηλίδης και Περικλής Αμπεριάδης, έγκριναν ομόφωνα το ψήφισμα στήριξης στις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν σήμερα οι αγρότες – κτηνοτρόφοι και αλιείς της περιοχής μας, μαζί με όλους τους παραγωγικούς φορείς στο πλάι τους.

Ο κος Τσομπανόπουλος ανακοίνωσε ότι εντός 10ημέρου θα κάνει απολογισμό της διοίκησης για τον χρόνο που έφυγε, ενώ έκανε αναφορά στο μοναδικό έργο που απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ, το έργο του κόμβου στα Σφαγεία και τις προσπάθειες που κατέβαλλε μέχρι και τις 31/12/2015 να ολοκληρωθεί το έργο, εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας.

Αναφορά έκανε ο δήμαρχος και στο έργο του Β΄Γυμνασίου που δόθηκε σε χρήση, παρά το ότι δεν εγκρίθηκε ο εξοπλισμός του Σχολείου και ο όποιος εξοπλισμός για να λειτουργήσει το σχολείο αποκτήθηκε με τις δυνάμεις του δήμου. Ολοκληρώθηκε, όπως είπε ο κ. Τσομπανόπουλος, το έργο της Γεωθερμίας, ο εργολάβος ήταν πολύ συνεπής και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα, ενώ ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία η μελέτη για τη χρήση της Γεωθερμίας.

Ο τ. δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης παίρνοντας ευκαιρία από την καταγγελία του κ. Τσομπανόπουλου για το «ρατσιστικό» σχόλιο σε βάρος της κ. Κοσμίδου, επικαλέστηκε άλλο δημοσίευμα με συνέντευξη του δημάρχου Νέστου σε άλλη εφημερίδα, όπου ανάμεσα στα άλλα άφηνε μομφές για κακοδιαχείριση στην δική του διοίκηση για την «ΕΥΝΕΣΤΙΑ», που έπλητταν μια άλλη κυρία του δημοτικού συμβουλίου, την π. πρόεδρο της «ΕΥΝΕΣΤΙΑ» κ. Γατούλα.

«Εσείς υπερασπίζεστε τον έντιμο βίο της αγαπητής συναδέλφου, αλλά το ίδιο κάνω κι εγώ. Όσο για τον ορκωτό, όταν αφαιρέθηκε μια πρόταση από τον Ισολογισμό και έτσι παρουσιάζεται στο δημοτικό συμβούλιο, αυτά δεν κινούνται στη νομιμότητα, έχω να πω».

Ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσα στον κ. Μιχαηλίδη και τον κ. Τσομπανόπουλο τόσο για το έργο του κόμβου, όσο και για την ολοκλήρωση του Β΄Γυμνασίου

Προηγούμενο άρθροΟ Γουίλ Σμιθ δε θα παραστεί στα Όσκαρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας
Επόμενο άρθροΟ φωτογράφος που πούλησε την “πατάτα” του για 1 εκατομμύριο ευρώ