Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, τον Σύλλογο Ένδυσης και Υπόδησης Κομοτηνής και Περιφέρειας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ανακοινώνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στην πόλη μας.

Από νωρίς το απόγευμα, ο Μάγος Roger και η ομάδα του, θα περιφέρονται με ξυλοπόδαρους και διάφορες γνωστές φιγούρες στους εμπορικούς δρόμους και θα καταλήξουν στην πλατεία για ένα σώου με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και σαπουνόφουσκες.

Στους δρόμους της πόλης, θα περιφέρεται ακόμη η μπάντα κρουστών δρόμου “Paranue”

Στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ειρήνης, θα γίνουν χαιρετισμοί για το 8ο Περπάτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και φίλων «Δύναμη Ψυχής» για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του στήθους, στους δρόμους της πόλης.

Στις 6.45 μ.μ., στον ίδιο χώρο, ένα χορευτικό δρώμενο από το γυμναστήριο Action club
Το περπάτημα θα αρχίσει στις 7 μ.μ. και θα προπορεύεται η μπάντα του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου της πόλης.

Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης: Συναυλία με το συγκρότημα “Endless Stream”.

Στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ορφέως και Φιλικής Εταιρείας (βαρέλι του τροχονόμου): Συναυλία με το συγκρότημα ‘Όπως παλιά».

Στις 8.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Μ.Μ. Βασιλείου: Συναυλία με το συγκρότημα του Γιώργου Σεργκενλίδη

Στις 8.30 μ.μ., στην οδό Βασ. Παύλου: Συναυλία με το συγκρότημα “Soul Made”
Στiς οδούς Βενιζέλου και Ερμού, θα υπάρχουν Party στο δρόμο με DJ, όπως και στη συμβολή των οδών Παρασίου και Μ.Μ. Βασιλείου όπου θα υπάρχουν και ποδήλατα γυμναστικής από τα γυμναστήρια της περιοχής.

ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ

Στο πλαίσιο υλοποίησης της εκδήλωσης Λευκή Νύχτα , ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής σε συνεργασία, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης , το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, διοργανώνουν τη δράση με λαχειοφόρο «ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ» .

Η δράση αυτή είναι αμφίδρομη καθώς έχει σκοπό να τονώσει την αγορά αλλά και να αναδείξει το μεγάλο τυχερό αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη στήριξη των καταναλωτών στα τοπικά καταστήματα .

Προηγούμενο άρθρο“Είθε να αλλάξει η απόφαση του Λιμεναρχείου και να επιτραπεί το ψάρεμα στους ερασιτέχνες αλιείς” δηλώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης
Επόμενο άρθροΕνεργειακή κρίση: Στο τραπέζι η μείωση του ωραρίου των καταστημάτων – Οι προτάσεις