Συνεχίζεται μέχρι κι αυτή την ώρα η ταλαιπωρία των επιβατών που θα ταξίδευαν στις 7 το πρωί σήμερα Τετάρτη για Σαμοθράκη.

Η επιβίβαση έγινε κανονικά και στις 7.10 ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του πλοίου η βλάβη και η καθυστέρηση του απόπλου, όπως και το γεγονός ότι ήδη είχαν ξεκινήσει ενέργειες για την επισκευή της βλάβης.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε, ότι σήμερα Τετάρτη 12/08/2020 στο πλοίο της εταιρίας μας Ε/Γ – Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” Ν.Π. 11800 παρατηρήθηκε βλάβη σε μια εκ των κυρίων μηχανών.

Ήδη η βλάβη επισκευάζεται με ιδία μέσα από την ομάδα μηχανικών του πλοίου.

Για την γρηγορότερη εκτέλεση της διαδικασίας, η εταιρία μας μίσθωσε αεροσκάφος στο οποίο επιβαίνει ο επιθεωρητής του νηογνώμονα που ανήκει το πλοίο & μεταβαίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Για νεότερη ενημέρωση θα επανέλθουμε με δελτίο τύπου.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Zanteferries – Α.Ν.Μ.Ε.Ζ Α.Ε.”

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την άμεση αντίδραση της εταιρείας και την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών έτσι ώστε να είναι ικανό τα ταξιδέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα το πλοίο για την αποφυγή ταλαιπωρίας των επιβατών.

Σίγουρα δεν ευθύνεται η εταιρεία για τη βλάβη που είναι ένα γεγονός που μπορεί να συμβεί. Ωστόσο η ταλαιπωρία των επιβατών που ήδη έχουν κλείσει σχεδόν 5 ώρες πάνω στο πλοίο χωρίς να μπορούν να γνωρίζουν πότε επιτέλους θα αποπλεύσουν για Σαμοθράκη δεν μετριάζεται.

Δυστυχώς οι “άτυχες στιγμές” για τη Σαμοθράκη και τον τουρισμό της για άλλο ένα καλοκαίρι και μάλιστα 15αύγουστο επαναλαμβάνεται.

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη σοκ του Υπουργού Υγείας: Στα 36 χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας όσων νόσησαν με κορονοϊό τον Αύγουστο!
Επόμενο άρθροΕκτάκτως στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης ο Σωτήρης Τσιόδρας – 34 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας