Είχε τη ευκαιρία να παρουσιάσει ο Δημαρχος Σερρών σήμερα την πρόταση του Δήμου Σερρών για τα smart cities, ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, μια ολιστική πρόταση που μετατρέπει τον δημο μας σε έναν έξυπνο Δήμο, σε εναν πραγματικό e-Δήμο!

Το παρουσίασα στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θοδωρή Λιβάνιο, οι οποίοι βάζουν το στίγμα τους στη
δημιουργία των ψηφιακών υποδομών της σύγχρονης Ελλάδας παράλληλα με την αναβάθμιση των φυσικών υποδομών που «τρέχει» ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Με την πρόταση που καταθέτουμε στο πρόγραμμα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΟΤΑ, προχωράμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας για την πλήρη ψηφιοποίησή του Δήμου Σερρών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας.

Είναι ευλογία που έχουμε σύμμαχους σε αυτή την προσπάθεια τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Θοδωρή Λιβάνιο, που χαράζουν τον δρόμο για τη μετάβαση της Ελλάδας στη νέα ψηφιακή εποχή, αφήνοντας πίσω μια εποχή γραφειοκρατικου μεσαίωνα!

Σε αυτήν την εποχή ανήκουν και τα δώρα που πρόσφερα στον Υπουργό, καθώς είναι αυτός που με τις μεταρρυθμίσεις του τα κατέστησε «μουσειακά είδη»: ένα organiser και ένα βιβλίο Δημοτολογίου για την καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων γέννησης, από τις πρώτες πράξεις που ψηφιοποιήθηκαν.

Γιατί το μέλλον της Ελλάδας και του Δήμου Σερρών είναι ψηφιακό!

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακοί σκοποί & τραγούδια – 70 φωνές ενώνονται για τις δικές μας πατρίδες… εκεί στην Ανατολή
Επόμενο άρθροΕκτός ελέγχου ο Ερντογάν: Η Ελλάδα να μείνει μακριά από προκλήσεις που θα την οδηγήσουν στην καταστροφή