«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις που μπορούν να αγγίξουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει με τις αναφορές περί εισόδου τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος, στον Έβρο.

«Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» ξεκαθάρισε ο κ. Στεφανής μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως από τον Φεβρουάριο «48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο». «Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

Είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, είπε για όσα λέγονται για τον Έβρο, και επισήμανε πως «η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμός στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΟι εργαζόμενες του “Βοήθεια στο Σπίτι” ζητούν την στήριξη του Δήμου
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργεί η εστίαση | Τι “δείχνει η πρώτη μέρα” (φωτογραφίες)