Το στερνό «αντίο» είπαν οικογένεια και φίλοι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σήμερα στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο Δράμας. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας. Πολύς ήταν ο κόσμος που θέλησε να αποχαιρετήσει τον Δραμινό δημοσιογράφο που έπεσε νεκρός ύστερα από δέκα σφαίρες που δέχθηκε έξω από το σπίτι το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, λόγω των μέτρων που ισχύουν. Τον Γιώργο Καραϊβάζ αποχαιρέτησαν η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, καθώς και οι λοιποί στενοί συγγενείς.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του η κηδεία

Στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, τελέστηκε σήμερα (11/4) η κηδεία του. Η Δραμινή γη, εδώ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος, τον υποδέχτηκε στα σπλάχνα της μέσα σε κλίμα οδύνης και πένθους.

Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο δικό τους άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, από τις σφαίρες των δολοφόνων του, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Το στερνό αντίο της αδερφής του δημοσιογράφου

Η αδελφή του, απαρηγόρητη για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από μήνυμά της στα social media που ραγίζει καρδιές: «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».

Προηγούμενο άρθροΤο νέο «κόλπο» της Τουρκίας: Χρησιμοποιεί τη Βουλγαρία για να «σπρώχνει» μετανάστες σε Έβρο και Ροδόπη
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης στον Αμυγδαλεώνα