1
Οι πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία, αποδείχθηκαν έγκυρες μετά την επιχείρηση που έγινε σε ίντερνετ καφέ των Σερρών…
Τρεις θαμώνες και τέσσερις υπάλληλοι ενός ίντερνετ καφέ στις Σέρρες, συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα για παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων, ηλικίας από 27 έως 69 ετών, μεταξύ των οποίων και μια 33χρονη από τη Μολδαβία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, λειτουργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 39 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους εμφανίζονταν τυχερά παίγνια («φρουτάκια»), τα οποία διεξάγονταν με ειδικό παράνομο λογισμικό και σε τρεις απ’ αυτούς συμμετείχαν ισάριθμοι πελάτες- «παίκτες», ποντάροντας διάφορα χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, προέκυψε από την έρευνα, ότι 27χρονη υπάλληλος διαχειρίζονταν τον κεντρικό υπολογιστή (server), όπου προσέθετε και εξαργύρωνε τις μονάδες στα τυχερά παιχνίδια, ενώ οι άλλες δύο υπάλληλοι (30χρονη και 33χρονη) παραλάμβαναν τα χρηματικά ποσά από τους παίκτες. Συνολικά κατασχέθηκαν 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 460 ευρώ…

newsit.gr/

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: ”Ουστ γαϊδούρια” – Η στιγμή που αγρότες προπηλακίζουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο (Βίντεο)!
Επόμενο άρθροΝέα σύνδεση Ντίσελντορφ – Καβάλα απο 30/4