%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf50

Οι βραδυνές ποδηλατοβόλτες συνεχίζονται… Ελάτε την Τετάρτη 22 Μαρτίου στην Πλατεία. …ανάβουμε τα φωτάκια στα ποδήλατά μας, φοράμε τα φωσφορούχα γιλέκα και βγαίνουμε για Βραδυνή Ποδηλατοπορεία .

Συνάντηση στις 19.00 στην Πλατεία της Δράμας για να ξεκινήσουμε στις 19.30.
Βγαίνουμε με το ποδήλατό μας για να:

– «ψήσουμε» και άλλους να πάρουν το ποδήλατό τους και να αρχίσουν να το κυκλοφορούν ή αν δεν έχουν να πάρουν ένα

– να δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά της κίνησης με το ποδήλατο και να τους αποδείξουμε ότι το ποδήλατο δεν είναι μόνο παιχνίδι, αλλά ένα μέσο μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας που αξίζει να το αγαπήσουμε και να το χρησιμοποιούμε όποιας ηλικίας και αν είμαστε

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στις εκδρομές και στις ποδηλατοπορείες δεν κάνουμε αγώνες, δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα φτάσει πρώτος κάπου, αλλά πηγαίνουμε σαν μια ομάδα, βοηθούμε όποιον ή όποια έχει κάποιο πρόβλημα και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω!!!!!

Διοργάνωση ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ – FRIENDS OF ECOLOGICAL SOCIETY OF DRAMA και Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών Δράμας

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Η ποδηλατοπορεία είναι για συμμετέχοντες άνω των 14 ετών, μικρότεροι πρέπει να συνοδεύονται.

Να έχετε μαζί σας τον απαραίτητα εξοπλισμό, κράνος, ανοιχτόχρωμο ρουχισμό, φωσφορούχο γιλέκο, νερό, ανταλλακτική σαμπρέλα.

Σας παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας από πριν (αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες ρύθμιση σέλας) ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στην ποδηλατοπορεία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου. Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια. Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος-τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκο.

Προηγούμενο άρθροΔίχτυ προστασίας από τους γλάρους στην Καβάλα
Επόμενο άρθροLet’s do it Greece – Let’s do it Kavala 2017