[ad_1]

Όσο ανοίγει ο καιρός και ξεκινούν οι βόλτες στην πόλη, τόσο αυξάνονται και τα παράπονα των αναγνωστών μας για την κατάσταση που επικρατεί σε πάρκα, παιδικές χάρες και άλλους δημόσιους χώρους της Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από τα πάρκα Εθνικής Ανεξαρτησίας και Ανατολικής Θράκης και συγκεκριμένα από τις παιδικές χαρές τους, μετά από πολλά παράπονα γονέων. Στην πρώτη περίπτωση, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, οι τσιμεντένιες βάσεις των οργάνων και των παιχνιδιών της παιδικής χαράς έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αποτελώντας πραγματική παγίδα για κάποιο παιδί που θα σκοντάψει. Απαιτείται άμεσα να ρίξει ο δήμος περισσότερη άμμο, ώστε να καλυφθούν όλες οι τσιμεντένιες γωνίες. Επίσης, ο ειδικός τάπητας στη γωνία του πάρκου έχει ξεφτίσει στις άκρες, με τα τσιμέντα να καραδοκούν και εκεί.

φωτογραφία 1φωτογραφία 3φωτογραφία 245

Προβλήματα και στο πάρκο Ανατολικής Θράκης, με τα καλαθάκια να έχουν πάρει… την κατιούσα, ενώ τάσεις φυγής έχει και ο φράχτης της παιδικής χαράς. Όσο για τα συνθήματα σε ορισμένα σημεία… σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για παιδάκια…

20160422_11355020160422_11373220160422_113559

Σχόλια

Σχόλια

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ!
Επόμενο άρθροΔείτε LIVE τη συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή στο nownews.gr: Όλη η διαδικασία