Περίπου 1000 από τα 1389 συνολικά δέματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μοίρασε το Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τη νέα πρόεδρό του, Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου. Σκοπός ήταν να μη μείνει καμία οικογένεια δίχως φαγητό για το Πάσχα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη από τις 6 διανομές, με τις επόμενες 5 να αφορούν άλλους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, και το Πολυκοινωνικό να οργανώνει την επόμενη διανομή μέσα στους ερχόμενους 2 μήνες.

«Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα μοιράστηκαν τα δέματα των ΤΕΒΑ (τα τρόφιμα που μοιράζονται στους δικαιούχους του ΚΕΑ, του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης), είχαμε 87 τόνους τρόφιμα, 1389 δέματα στο δήμο Αλεξανδρούπολης, εκ των οποίων έχουν μοιραστεί περίπου τα 1000» δήλωσε στο evros24 η κα Ποϊραζίδου, σημειώνοντας πως η διανομή συνεχίζεται, ενώ σίγουρα θα υπάρχει μια απόκλιση, καθώς κάποιοι είτε έχουν αλλάξει τη διεύθυνσή τους είτε δεν επιθυμούν πλέον τα δέματα. Φυσικά, όσα προϊόντα μείνουν θα πάνε στην επόμενη διανομή.

«Τα τρόφιμα που δώσαμε ήταν πάρα πολλά, το μεγαλύτερο δέμα ήταν 25 σακούλες – 86 κιλά συνολικά – νομίζω ότι για μία οικογένεια είναι αρκετά για 2 μήνες. Θα μοιράσουμε ξανά, δε θα μείνει κανείς χωρίς τρόφιμα» επεσήμανε η νέα πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισημαίνοντας ότι η λίστα των δικαιούχων αλλά και των τύπων των δεμάτων ήρθε από το Υπουργείο.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε το προσωπικό του Πολυκοινωνικού, τους εθελοντές, τους αθλητές του εθνικού που βοήθησαν στη διανομή των δεμάτων αλλά και τον κόσμο για την υπομονή του. «Καταφέραμε εν τέλει, το Πάσχα, οι περισσότερες οικογένειες να έχουν φαγητό – αυτός ήταν ο στόχος μας» κατέληξε η κ. Ποϊραζίδου.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: Έκλεισαν τα πάντα σε λίγες ώρες και θα κάνουν να ανοίξουν… 45 μέρες – Αργά και μεθοδικά η επιστροφή στην κανονικότητα
Επόμενο άρθροΚαβάλα | Διαδικτυακά σεμινάρια για προπονητές ποδοσφαίρου