Με απόφαση του Υποδιοικητή Α΄ του ¨Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλειας¨ κ. Κωνσταντίνου Τσαγκαρόπουλου, αποφασίσθηκε η παύση άσκησης των αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ – eΕΦΚΑ για θέματα ασφάλισης , συνταξιοδότησης και παροχών των προσώπων του άρθρου 40 του ν. 4387/2016 ( ασφαλισμένων του τ. ΟΓΑ) της Δημοτικής Ενότητας Μαρωνείας του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, από τις 30 Ιουνίου 2020.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις ισχύουν για όλη την Ελλάδα , ότι θ’ ακολουθήσουν νέες για τους ανταποκριτές και των άλλων δημοτικών ενοτήτων όπως και στη Δ.Ε Σαπών.

Επειδή οι ανταποκριτές δεν θα πηγαίνουν πλέον στα γραφεία τους, οι δικαιούχοι και ασφαλισμένοι της Δ.Ε Μαρώνειας θα πρέπει από την 1η Ιουλίου 2020 ν’ απευθύνονται απευθείας στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κομοτηνή.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης | “Βαδίζοντας στο φωτεινό δρόμο των προγόνων μας, διαμορφώνουμε την Ελλάδα του μέλλοντος”
Επόμενο άρθροΟ «Πράσινος Πρίνος» και το Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη διάσωση της μοναδικής παραγωγής υδρογονανθράκων στην Ελλάδα