Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Θάσου για την 109η επέτειο από την απελευθέρωση του νησιού, παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού του νησιού, αλλά και φίλους της παράταξης επαναβεβαιώνοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Σύνθεσης προς το νησί της Θάσου και τον συνεχή αγώνα για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων του καθώς και για την εν γένει βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, τιμώντας την καταγωγή του και δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Όλα τα μέλη της Περιφερειακής Σύνθεσης εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους προς όλες και όλους τους/τις κατοίκους της Θάσου για υγεία και ευημερία με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού τους!

Προηγούμενο άρθροΙατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος στις επάλξεις για τους εμβολιασμούς των πολιτών σε μία ύστατη προσπάθεια
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Η απελευθέρωση της Θάσου σημαντικό βήμα για την εθνική ολοκλήρωση της χώρας