Τελικά το θέμα που απασχολεί όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ σχετικά με το κλείσιμο του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, φαίνεται ότι έλυσαν ο ΥΕΘΑ και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τους συναδέλφους του Μακάριο Λαζαρίδη και Ευρυπίδη Στυλιανίδη καθώς και με την βοήθεια του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφειου Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο ΥΕΘΑ το βραδυ του Σαββάτου 15 Μαΐου δήλωσε για το θέμα:

Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαια Ροδόπης.
Οι φωτογραφίες είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας κ του Μηχανικού του ΕΣ που ηλεγξαν τον χώρο κ προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε κ υπέδειξε το χώρο .

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια, κατασκευής στεγάστρου κ περίφραξης, υδροδότησης κ ισοπέδωσης του γύρω χώρου.

Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό κ θα λειτουργήσει.
Για να οργανωθεί κ να συντονιστεί αυτο το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα , έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές , δηλ στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου κ συντόνισαν τις προσπαθειες τους , όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.
Ετσι πρέπει να γίνεται, κ έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, κ ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει …)

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέστου: Αγροτική Οδοποιία 150 χιλιομέτρων με 5.980.000€ απο το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης
Επόμενο άρθροΜακάριος: «Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στη Νυμφαία»