Σήμερα κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης “Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης” στον Δήμο Αλεξανδρούπολης η κάτωθι επιστολή απευθυνόμενη προς τον κύριο Ζαμπουκη.

“Κε Ζαμπούκη.
Πρέπει να σας θυμίσω την υποχρέωση σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Την 05-04-2021 σας απέστειλα την με αριθμό πρωτοκόλλου 10375 επιστολή μου, όπου σας καλούσα, να ζητήσετε από την διοίκηση του Ο.Λ.Α. να απαλείψει τον απαγορευτικό όρο συμμετοχής του Δήμου μας στο διαγωνισμό για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου παρκινγκ στην Δυτική Χερσαία Ζώνη Λιμένα(κάτω από το φάρο).
Δυστυχώς ουδέν πράξατε.

Όμως επειδή ο διαγωνισμός που είχε διενεργηθεί ακυρώθηκε για άλλους λόγους από τον Ο.Λ.Α., παρουσιάζεται πάλι η ευκαιρία, ώστε με παρέμβαση σας προς την διοίκηση του Ο.Λ.Α, ν’ απαλειφθεί ο άνω απαγορευτικός όρος και να συμμετέχει ο Δήμος μας στην νέα διαγωνιστική διαδικασία.

Φρόνιμο είναι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο με απόφαση του να βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Διότι κε Ζαμπούκη η πόλη αγκαλιάζει το λιμάνι μας και το λιμάνι μας την πόλη.
Κι’ ενώ αυτό το χρησιμοποιούν όλοι οι εκπρόσωποι φορέων στην εκφορά του λόγου τους, διαπιστώνω ότι ελάχιστοι το εννοούν.

Αλήθεια γιατί εξαιρείται ο Δήμος μας από την δυνατότητα συμμετοχής στην διαγωνιστική διαδικασία;

Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να το θέσετε στη διοίκηση του Ο.Λ.Α για να σχηματίσουμε άποψη για την ανεξήγητη απαγόρευση συμμετοχής μας.

Ελπίζω να καταλάβατε ότι είμαι πρόθυμος να προσφέρω κάθε βοήθεια και να μπορέσουμε οι δημότες να χρησιμοποιήσουμε το χώρο στάθμευσης κάτω από τον φάρο, μ’ άλλους όρους απ’ αυτούς που παρέχει έως σήμερα ο ιδιώτης επιχειρηματίας, επ’ ωφελεία των δημοτών μας και της γενικότερης λειτουργίας της πόλης μας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“Πόλη και Πολίτες”
Βαγγέλης Λαμπάκης

Προηγούμενο άρθροΣτα… γαλανόλευκα τα δύο πρώτα Rafale που απέκτησε η Ελλάδα από τη Γαλλία
Επόμενο άρθροΑναβαθμίστηκε η προσβασιμότητα ΑΜεΑ στην παραλία και το κάμπινγκ της Χρυσής Αμμουδιάς