unnamed-89-620x465

Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκαν «Το Χωριό του Άη Βασίλη».

Πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων κράτησαν συντροφιά και τις δύο ημέρες στους μικρούς και μεγάλους  επισκέπτες της «Ονειρούπολης», εμπλουτίζοντας το παραμυθένιο της σκηνικό με περισσότερα χρώματα, μουσικές και αρώματα. Συνεχίζουμε με τους ίδιους εορταστικούς ρυθμούς και αυτή την εβδομάδα.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Τα  «Γλυκο-ξωτικά» της «Ονειρούπολης» υποδέχονται και ξεναγούν τους μαθητές σε ολόκληρη την «Ονειρούπολη».

Από τις 9:00 το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής» οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ «Άκμων» δημιουργούν με κέφι σοκολατένια γλυφιτζουράκια και τα προσφέρουν στους λιλιπούτιους επισκέπτες της «Ονειρούπολης».

Στις 19.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Δράμας, η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας και η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας πραγματοποιεί εκδήλωση, παρουσίασης βιβλίου του κ. Ευάγγελου Καρσανίδη με τίτλο: «Η εκπαίδευση στις επαρχίες Δράμας και Ζιχνών κατά την Τουρκοκρατία (1840-1913)». Είσοδος Ελεύθερη.

Στις 19.30-20.30 στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» οι Εθελοντικές Ομάδες & οι Σύλλογοι παρουσιάζουν θέματα σχετικά με την πολιτική προστασία και τον εθελοντισμό. Συμμετέχουν: Ομάδα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α, Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας «Άρτεμις», Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών και Φίλων Δράμας, Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα του Επιμελητηρίου για τα δάνεια και τις τράπεζες στην Δράμα
Επόμενο άρθροΔραστηριότητες Δημάρχου-Δημοτικής Αρχής 05-11/12/2016