Αν και είναι ακόμα Νοέμβριος, έχει ήδη ξεκινήσει ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αλεξανδρούπολης, με το πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας να ενδύεται σταδιακά τη διακόσμηση του «πάρκου των Χριστουγέννων».

Παρόλο που φέτος οι συνθήκες της πανδημίας και του lockdown διαμορφώνουν ένα διαφορετικό εορταστικό πλαίσιο, τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται καθημερινά σε σημεία της πόλης για να στολίσουν με χριστουγεννιάτικα φωτάκια τους στύλους και τις κολώνες.

Επιπρόσθετα, όπως και πέρυσι, το πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας της Αλεξανδρούπολης υιοθετεί ξανά τις τρεις μεγάλες λαμπερές μπάλες, ενώ προετοιμάζεται σιγά σιγά και η είσοδος του πάρκου.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η περσινή εορταστική διακόσμηση στοίχισε 23.500 ευρώ στο Δήμο, καθώς οι τρεις μπάλες στο πάρκο Ανεξαρτησίας κόστισαν 4.500 ευρώ, η κατασκευή της πύλης του πάρκου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας κόστισε 7.000 ευρώ και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο 8.000 ευρώ.

Πηγή:www.evros24.gr

Προηγούμενο άρθροΑκόμη ένα καινούργιο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Θάσου
Επόμενο άρθροΜε παρέμβαση Λαζαρίδη δωρεά προς το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης ενός τρικάναλου Καρδιογράφου, ενός υπέρηχου και μίας συσκευής αποστείρωσης αέρα