2

Πρόκειται να τοποθετηθούν σε 2.250 μέτρα 81 κολώνες, των οποίων οι 54 ιστοί είναι ύψους 9 μέτρων και οι 27 ιστοί ύψους είναι 7 μέτρων, ώστε να μην εμποδίζουν την πίστα της αερολέσχης Δράμας «Αίολος». Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών, ενώ το κόστος μειώθηκε στο 1/3 της αρχικής μελέτης.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Ο Κορύλοβος και συγκεκριμένα η Περιφερειακή οδός του Κορυλόβου είναι από τα σημεία του Δήμου που απολαμβάνουν όλοι οι Δραμινοί. Επί σειρά ετών είχε εγκαταλειφθεί κατά πολύ από τους επίσημους φορείς. Η σημερινή δημοτική αρχή δείχνει το σεβασμό σε όλους τους περιπατητές υλοποιώντας ένα έργο που σηματοδοτεί το ουσιαστικό ενδιαφέρον του Δήμου για την ασφάλεια και την ανάπτυξη αυτού του σπουδαίου φυσικού χώρου».

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης του Δήμου Δράμας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, αναφέρει: «Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους φυσιολάτρες, για τους περιπατητές, για όλους τους Δραμινούς. Ένα έργο που έχει στόχο την ασφάλεια και την ανάδειξη του Κορυλόβου. Ένα έργο που για χρόνια οι συμπολίτες μας περίμεναν να υλοποιηθεί. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η παρούσα δημοτική αρχή θέτει τις βάσεις για την πραγματική αξιοποίηση όλων των σημείων του Δήμου».

 

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή του καιρού!
Επόμενο άρθροEnergean Wave, το νέο πλοίο υποστήριξης υπεράκτιων εγκαταστάσεων της Energean