Σκηνές απείρους κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Ξάνθη. Όπως καταγγέλλεται, πολίτης γρονθοκόπησε υπάλληλο της Περιφέρειας επειδή του υπενθύμισε πως έπρεπε να έχει κλείσει ραντεβού.

Στην Ξάνθη ο πολίτης προσήλθε στη δημόσια υπηρεσία το πρωί της Τρίτης (26.01.2021), απαιτώντας να εξυπηρετηθεί, χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού, όπως προβλέπεται σχετικά λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Τα αίματα άναψαν με τον πολίτη να επιτίθεται στον δημόσιο υπάλληλο, αναφέρει το xanthinea.

Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό βίαιης επίθεσης με προπηλακισμούς – που αυτή την φορά χρειάστηκε και η συμβολή της Αστυνομίας – εναντίον υπαλλήλου της Π.Ε. Ξάνθης, συνέβη πριν λίγες ώρες», αναφέρει ο σύλλογος υπαλλήλων της ΠΕ Ξάνθης.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο σύλλογος, «φυσικά και σε αυτό το περιστατικό η επίθεση ήταν πρόσχημα για να «φοβηθούν» οι συνάδελφοι και να λειτουργήσουν εκτός νομιμότητας. Συνήθη τέτοιου είδους περιστατικά που κατά καιρούς έχουμε στηλιτεύσει, προέρχονται από πολίτες που πιστεύουν ότι, με τις φωνές και τους προπηλακισμούς, θα πετύχουν τις παράλογες , αν όχι παράνομες, απαιτήσεις τους.

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος της Π.Ε. Ξάνθης από πολίτη ο οποίος χωρίς ραντεβού ήθελε να εξυπηρετηθεί από την υπηρεσία».

Πηγή:www.xanthinea.gr

Προηγούμενο άρθροΜαζικοί προληπτικοί έλεγχοι με rapid test από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στα Λιμενάρια Θάσου
Επόμενο άρθροΕπιστολή Πεφάνη στον Άρη Βέρρο για την αποχή του απο τις συνεδριάσεις