“Έκλεισε” το διαδικτυακό ραντεβού που ζήτησε να έχει με τους τέσσερις βουλευτές του Έβρου το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, με σκοπό την ενημέρωση “για τις θέσεις και τις ενέργειές τους σχετικά με τις δομές του Φυλακίου”.

Στην τελευταία του συνεδρίαση (20/04), το δημοτικό συμβούλιο είχε καταλήξει σε πρόσκληση προς τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού, καλώντας τους να συμμετάσχουν στην επόμενη σύγκληση του Σώματος και να παρουσιάσουν και τις τεχνικές λεπτομέρειες των σχεδιαζόμενων παρεμβάσεων στις δομές.

Τελικά, όπως και επίσημα αναφέρεται στην πρόσκληση της συνεδρίασης, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (27/04), και θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, οι βουλευτές θα είναι online και θα απαντήσουν στα ερωτήματα που αναμένεται να τους θέσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ότι περιμένουν και τεχνικά στοιχεία από τα συναρμόδια υπουργεία, για τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις στο Φυλάκιο.

Μετά την ενημέρωση/συζήτηση με τους βουλευτές, η συνεδρίαση θα συνεχιστεί με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης:
-Έγκριση 2ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος (2021)
-Λήψη απόφασης σχετικά με την ύπαρξη ή μη κατάλληλου κτιρίου ή καθορισμένου χώρου για ανέγερση Ιερού Ναού
-Ορισμός Συντονιστικής Επιτροπής στο πλαίσιο υλοποίησης των προϋποθέσεων και των στόχων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ

Πηγή:www.evros24.gr

Προηγούμενο άρθροΔημάκος στο basketa : «Ευλογία να αγωνιζόμαστε, εξαιρετικές οι συνθήκες στην Ελευθερούπολη»
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Μητσοτάκη – Πέντε νομοσχέδια και επανεκκίνηση της οικονομίας στην ατζέντα