Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία όσον αφορά τις ανακοινώσεις των υποψηφίων βουλευτών για τον Έβρο και η αγωνία (κυρίως των υποψηφίων) έχει χτυπήσει κόκκινο αφού μέχρι στιγμής όλα “παίζονται” εως ότου γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις των κομμάτων.

Η θετική είδηση της ημέρας όμως έρχεται από το ΣΥΡΙΖΑ όπου όπως όλα δείχνουν ο Μενέλαος Μαλτέζος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο στις εκλογές που εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου του 2019.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη μέχρι στιγμής, αυτό υπέδειξε και δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ο αγαπητός στην περιοχή λογιστής – οικονομολόγος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης.

Αν πραγματικά επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ένα πολύ δυνατό όνομα στο ψηφοδέλτιο του, αφού ο κ. Μενέλαος είναι από τα ιδιαίτερα αγαπητά και αξιόλογα στελέχη που διαθέτει.

Οικονομολόγος με σπουδαίες προδιαγραφές, Περιφερειακός Σύμβουλος στην Ανατ. Μακεδονία –Θράκη μέχρι και σήμερα, για πολλά χρόνια πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου –παράρτημα Θράκης, εκλεγμένος και επικεφαλής παράταξης στο κεντρικό Οικονομικό Επιμελητήριο και Γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ Ν. Έβρου τα τελευταία χρόνια, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον το βιογραφικό του.

Στον επαγγελματικό του κύκλο έχει αποκτήσει τη φήμη ενός σοβαρού και έντιμου επαγγελματία αφού επί δεκαετίες υπηρετεί το επάγγελμά του με σύνεση και αξιοπιστία.

Όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για ένα σοβαρότατο επιχειρηματία, οικογενειάρχη και πολιτικό που σίγουρα δίνει προστιθέμενη αξία στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να συνεχίσει να είναι ο κ. Μενέλης που αγαπάμε όλοι!

Πηγή:e-evros.gr

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα του Αισώπου για στείρωση σκυλιών και γατιών
Επόμενο άρθροΈλεγχος οστεοπόρωσης σε Θάσο και Λεκάνη