Μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών από επιπλοκές που προκαλεί στην υγεία ο κορονοϊός. 60 νεκροί συνολικά στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Κατέληξε μια 33χρονη που διακομίσθηκε το Σάββατο το βράδυ.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μιας 33χρονης στην Αλεξανδρούπολη από επιπλοκές στην υγεία που επιφέρει ο κορονοϊός. Η νεαρή γυναίκα διακομίσθηκε το Σάββατο το βράδυ στο νοσοκομείο της πόλης όμως δεν κατάφερε καθώς κατέληξε από ανακοπή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι γιατροί για να βεβαιωθούν από που προήλθε η ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, πραγματοποίησαν rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Συνολικά οι θάνατοι που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι 4 το τελευταίο 24ωρο, ενώ σημειώθηκαν σημειώθηκαν 24 νέες εισαγωγές και 16 εξιτήρια.

Εκτός από την 33χρονη κατέληξαν δυο άνδρες, ένας 73χρονος απο την Ξάνθη και ένας 66χρονος από την Καβάλα που έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα όμως νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 .

Συνολικά 60 άνθρωποι με κορονοϊό έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στο οποίο σήμερα νοσηλεύονται Εξήντα είναι οι θάνατοι ασθενούς με κορονοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.

Προηγούμενο άρθροΑναστάς ο ΣΥΡΙΖΑ εκ της αφανείας έδωκεν παράστασιν φαιδράν και λύσιν ουδεμία
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη διακινητής στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης- Είχε μέσα στο αυτοκίνητο 12 παράνομους μετανάστες