Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του πριν από λίγες μέρες και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο στην Ξάνθη. Οι συγγενείς του όμως πιστεύουν πως όλα αυτά είναι ψέματα των γιατρών…

Κάπως έτσι οι συγγενείς του ασθενούς από τον Εχίνο, μπήκαν στο νοσοκομείο της πόλης και προσπάθησαν να πάρουν μαζί τον άνθρωπό τους, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Οι γιατροί μάλιστα εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν για την μεταφορά του, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Οι συγγενείς έλεγαν στους γιατρούς, πως ο ασθενής δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια. Τα αίματα άναψαν γρήγορα ενώ κλήθηκε και η αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι συγγενείς υπεβλήθησαν σε εξέταση για κορονοϊό, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονη αναστάτωση αλλά και ανησυχία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Για την ιστορία, ο ασθενής παρέμεινε στο νοσοκομείο και συνεχίζει τη νοσηλεία του.

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ: Κόντρα οπαδών με Μπίσεσβαρ! «Αν συνεχίσεις να περπατάς, καλύτερα να φύγεις»
Επόμενο άρθροKKE | “Να αποσυρθεί το ν/σ για τις διαδηλώσεις” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στην Καβάλα