Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας να ενισχύσει δομές που περιθάλπουν παιδιά και εδρεύουν στους Νομούς Καβάλας και Δράμας, και σε συνέχεια της δωρεάς στα Σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, πραγματοποιήθηκε χθες επίσκεψη στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Ατόμων με Αναπηρία, στη Δράμα, για την παράδοση μιας συσκευής εξουδετέρωσης του ιικού και βακτηριακού φορτίου του αέρα κλειστών χώρων.

Το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων ΑμεΑ στη Δράμα αποτελεί μονάδα κοινωνικής φροντίδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Φιλοξενεί άτομα με κινητικές αναπηρίες και νοητική υστέρηση, στα οποία παρέχει νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα, ψυχολογική στήριξη και επαγγελματική κατάρτιση.

Επιθυμούμε να συγχαρούμε το προσωπικό και την υπεύθυνη της δομής κυρία Κατερίνα Χατζηδημητρίου για το συγκινητικό ενδιαφέρον και την ιδιαίτερη φροντίδα που έμπρακτα δείχνουν για τις ανάγκες των φιλοξενουμένων ατόμων.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και την Αντιπρόεδρο, κυρία Κατερίνα Χατζηδημητρίου, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συνεισφέρουμε στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν στον ευαίσθητο τομέα της Πρόνοιας.

Στην επίσκεψη στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων ΑμεΑ στη Δράμα παραβρέθηκαν, από τη Διοικούσα Επιτροπή, ο Πρόεδρος Απόστολος Παυλίδης και το μέλος Δημήτρης Κυριαζίδης και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας, ο Πρόεδρος Κώστας Παράσχου και το μέλος Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

Προηγούμενο άρθροΈκρουσε “καμπανάκι” ο Χαρδαλιάς και για την Καβάλα καθώς το ιικό φορτίο είναι αυξημένο
Επόμενο άρθρο320 ωφελούμενοι στο Δήμο Νέστου ενισχύθηκαν απο τον Δήμο με βασικά είδη τρόφιμων