Κραυγή απόγνωσης για ακόμη μια φορά από καρκινοπαθή γυναίκα από χωριό τού Τριγώνου.

“Σταματώ τίς χημιοθεραπείες δεν μπορώ άλλο να σκέφτομαι με πιο τρόπο να κατέβω στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Δεν έχει ούτε τρένο ούτε λεωφορείο από το Τρίγωνο για να κατέβω στην Ορεστιάδα και να συνεχίσω για την Αλεξανδρούπολη, ούτε το απόγευμα να επιστρέψω! Θα τις σταματήσω δεν γίνεται διαφορετικά και ας πεθάνω”, φέρεται να λέει η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του “totrigono.blogspot.com”.

Και το δημοσίευμα συνεχίζει:

“Αυτά είναι τα λόγια τής γυναίκας που κάθε δύο εβδομάδες πρέπει να κατεβαίνει για τις θεραπείες της και επί πλέον για άλλες εξετάσεις αξονικές κ.λ.π
Πλέον πρόσβαση στο νοσοκομεία τού Έβρου έχουν όσοι διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο.
Αυτή είναι η κατάσταση τα τελευταία χρόνια με τις συγκοινωνίες στο Τρίγωνο!
Όπως μάθαμε πριν ένα χρόνο για τον ίδιο λόγο είχε σταματήσει τίς χημιοθεραπείες και μια ηλικιωμένη γυναίκα πού τελικά πέθανε!
Κάνουμε έκκληση για άλλη μία φορά μέσω τής σελίδας μας προς όλους τούς αρμόδιους και στους βουλευτές μας να λάβουν επιτέλους σοβαρά αυτό το πρόβλημα με τίς συγκοινωνίες στα χωριά τού Τριγώνου!
Δεν ζητάνε πολλά οι κάτοικοι των χωριών αυτών, ένα δρομολόγιο νωρίς το πρωί και ένα να επιστρέφει αργά το απόγευμα.
Θα παρακαλούσαμε επίσης όλα τα δημοσιογραφικά σάιτ τού Έβρου να δημοσιεύσουν την ανάρτηση μας για να γίνει ευρύτερα γνωστό το πρόβλημα!”

Προηγούμενο άρθροΚαθαρισμός άλσους Αμυγδαλεώνα
Επόμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Τα σχέδια της Φώφης, η επέτειος του ΠΑΣΟΚ και οι σφοδρές διαφωνίες από Λοβέρδο και Ανδρουλάκη