Πολλά είναι τα σχόλια και η έντονη κριτική αλλά αρκετές φορές κακοπροαίρετη, που έχει δεχτεί η Έλενα Σώκου.

Το ενδιαφέρον της για τον Έβρο αλλά και για την Περιφέρεια Ανατολικης Μακεδονίας και Θράκης το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για ακόμη αφορά απαντά σε αυτούς οι οποίοι στοχοποιούν απειλούν και εκβιάζουν χωρίς να καταλαβαίνουν την λένε και για ποιο λόγο τα λένε.

Η ανάρτηση της αναφέρει τα εξής:

Το ότι υπάρχουν Εβριτες που θεωρούν τον εαυτό τους πιο ντόπιο , πιο μαχητικό, πιο καθαρό από τους υπόλοιπους και προχωρούν σε ύβρεις, απειλές και εκφοβισμούς χωρίς καν να καταλαβαίνουν τι λένε και για ποιο λόγο στοχοποιούν κάποιους, με ξεπερνάει! Το ποσο αγαπώ τον τόπο μου το αποδεικνύω καθημερινά και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο!

Ο σεξισμός δε που βιώνουμε και βιώνω και εγώ, μέσα από τα σχόλια των επι παντός θέματος ειδικών σχολιαστών, της πολιτικής, της ιατρικής, της παγκόσμιας ιστορίας μέχρι ίσως και αστροφυσικής που μας καλούν να πάμε στα σπίτια μας γιατί είμαστε γυναίκες, ξανθές, νοικοκυρές και πολλά αλλά είναι ανεπίτρεπτος! Το χειρότερο όλων; Πολλά από αυτά τα σχόλια είναι γυναικών…

Όσες γυναίκες καταφέραμε πέρα από αυτές τις λογικές να σταθούμε στο χώρο της πολιτικής, ξέρουμε καλά ότι αυτή τη βία και αυτές τις πρακτικες αντιμαχόμαστε. Μια βία που την αντιμετωπίζουμε καθημερινά!

Και που στεκόμαστε με θαρρος σχεδόν κάθε ώρα της ημερας απέναντι της! Έχουμε συνηθίσει άλλωστε να τιμούμε και εμείς τα παντελόνια που φοράμε!

Προηγούμενο άρθροΠρογραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νέστο για την Πέμπτη 4/2- Δείτε τις περιοχές
Επόμενο άρθροΑνοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 – Τι δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης