“κ. Πλεύρη

πριν από περίπου ενάμισι χρόνο έχασα εντελώς άδικα την γυναίκα μου, ηλικίας 37ετών και το αγέννητο παιδί μου που αν και η σύζυγός μου ήταν 7 μηνών έγκυος ζύγισε 2.200 γραμμάρια, δηλαδή απολύτως βιώσιμο, από σωρεία λαθών και απερίγραπτης αδιαφορίας των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η εφημερεύουσα ιατρός έβλεπε την έγκυο στον 7ο μήνα σύζυγό μου να σφαδάζει από πόνους και διέγνωσε…….ουρολοίμωξη, μη λαμβάνοντας υπόψη της κανένα απολύτως ιατρικό στοιχείο υπόψη της, ούτε καν την αρνητική καλλιέργεια ούρων.

Την άφησε να σφαδάζει από πόνους αβοήθητη σε ένα απομακρυσμένο δωμάτιο, δίνοντάς της μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου για να τηλεφωνήσει στις νοσηλεύτριες και αφού απομάκρυνε όλους τους εμάς τους συγγενείς της με το πρόσχημα του covid, θαρρείς και εγώ δεν κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την γυναίκα μου, δεν ζούσα στο ίδιο σπίτι με την γυναίκα μου.

Αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει από αιμορραγία αβοήθητη και μόνη η γυναίκα μου και το παιδί μου που κυοφορούσε.

Ποιός ενδιαφέρθηκε για τον θάνατο των δύο αυτών ανθρώπων; Κανείς απολύτως. Η Κεντρική Διοίκηση κ. Πλεύρη απλά διέταξε μία ΕΔΕ, ο Εισαγγελέας μία προανάκριση και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ την ιατρό που επιλήφθηκε της συζύγου και του παιδιού μου, δίνοντάς της ακαδημαϊκή θέση.

Ποιόν ένοιαξε για τον θάνατο των δύο αυτών ανθρώπων; Ποιόν ένοιαξε για την κοινή γνώμη των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης που βράζουν από οργή για τον θάνατό τους, ποιόν ένοιαξε αν και εφόσον στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης παρέχονται ορθές ιατρικές υπηρεσίες.

Κανέναν από την Κεντρική Διοίκηση.

Αισθάνομαι ότι σε λίγο θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη γιατί αδίκως και με κακουργηματική υπαιτιότητα χάσαμε μία νέα μητέρα και το παιδί της.

ΝΤΡΟΠΗ ή αλλιώς όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Κύριε Πλεύρη, οφείλεται μια απάντηση.

Κρίνεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, την αξία της ζωής των ανθρώπων;

Στην Πάτρα οδηγήσατε αμέσως σε παραίτηση τον διοικητή του νοσοκομείου, και μάλιστα επειδή δεν παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες σε ημέρα που το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, και καλά κάνατε.

Στην Αλεξανδρούπολη όμως τι κάνατε;

Είστε γνώστης των τραγικών αυτών γεγονότων;

Γιατί τόση αδιαφορία;

Οφείλετε μια απάντηση!”

Μπακαλάκης Κώστας .

Προηγούμενο άρθροPower Pass: Γιατί “κόπηκαν” 9 στους 10 που έκαναν αίτηση – Τι έδειξαν οι έλεγχοι
Επόμενο άρθροΑναστολή τμημάτων βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας λόγω κορονοϊού