Μια άκρως ενημερωτική συνάντηση είχε ο Χριστόδουλος Τοψίδηςκαι οι υπ. Περ. Σύμ. Της Π.Ε.Δράμας  με τον επικεφαλής και στελέχη του ΤΕΕ Δράμας , σε σχέση με την εξέλιξη των εργασιών για  τους οδικούς άξονες σύνδεσης με Εγνατία Οδό μέσω Αμφίπολης και σύνδεσης με Άγιο Σύλλα, όπως και  τα εν γένει προβλήματα που αφορούν σε υποδομές κύριας και δευτερεύουσας σημασίας για την Π, Ε. Δράμας.

Το ενδιαφέρον του Χριστόδουλου Τοψίδη, να υποστηρίξει μέσα όμως, από την καταγραφή της κατάστασης, την άρση της απομόνωσης της Π.Ε.Δράμας, τονίσθηκε και κατά την διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν, με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της περιοχής .

Τόσο η συνάντηση με το Προεδρείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δράμας, όσο όμως και με τα Προεδρεία του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου, εκτός από τα πολύ σοβαρά προβλήματα του κάθε κλάδου ξεχωριστά, όπως η υποστελέχωση και η υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, η μη αποπεράτωση των Φυλακών Νικηφόρου, τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δικαστικού Μεγάρου, είχαν ως σημείο αναφοράς και την απομόνωση της περιοχής, από τα μεγάλα κέντρα, όπως και την μη ασφαλή μετακίνηση όλων από και προς την Δράμα .

Η αγωνία όλων των Δραμινών έχει μια και μόνο έκφραση.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης, να κάνει αυτό, που δεν έγινε μέχρι τώρα.

Να δώσει τις ίδιες ευκαιρίες και στους δραμινούς, χωρίς υποσχέσεις μέσα από πράξεις, όπως ακριβώς ζητήθηκε να κάνουν οι δραμινοί για τον Χριστόδουλο Τοψίδη και την ΄΄Περιφερειακή Σύνθεση΄΄ στις εκλογές στις 26 Μαϊου για τον επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.     

Προηγούμενο άρθροΟριστικό: Ακυρώνεται η διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθροΔικηγοροι Κέρκυρας-Δικηγόροι Καβάλας 1-2