Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καβάλα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από μέλη και Υποψηφίους της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, επισκέφθηκε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Πανταζή και με μέλη της διοίκησης.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του ΚΤΕΛ Καβάλας ενημέρωσαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη για το έργο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ, ώστε, να εξασφαλίζει την μεταφορά του κοινού σε όλους τους οικισμούς τόσο στο ηπειρωτικό μέρος της Π.Ε. Καβάλας, όσο και στο νησί της Θάσου, όπως και για τα θέματα της μεταφοράς των μαθητών, τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ αλλά και οι μέτοχοί του, συνεπεία της υπερβολικής φορολόγησης αλλά και της πολυετούς οικονομικής κρίσης που έχει επιδράσει στον περιορισμό των μετακινήσεων του κοινού.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, μετά την συνάντηση, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ το ΚΤΕΛ Καβάλας για το έργο που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο διασφαλίζοντας την δυνατότητα πρόσβασης, επικοινωνίας και μετακίνησης όλων των πολιτών του νομού Καβάλας ακόμη κι αυτών που κατοικούν στο πιο απομακρυσμένο ή στον πιο δυσπρόσιτο οικισμό. Δεν είναι υπερβολή ότι, χωρίς το έργο που παρέχει το ΚΤΕΛ, πολλοί συμπολίτες θα είχαν οδηγηθεί σε έναν ιδιότυπο αποκλεισμό. Εδώ, όμως, πρέπει να γίνει αναφορά και στην ασφάλεια που παρέχει το ΚΤΕΛ, καθώς και στους όρους ποιότητας που αυτό εκπληρώνει. Χαίρομαι που η Π.Ε Καβάλας και το ΚΤΕΛ έχουν πετύχει να εξυπηρετούν τις μαθητικές μεταφορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόθεση της παράταξής μας είναι, ως διοίκηση, να βελτιώσουμε τα επίπεδα συνεργασίας με όλα τα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας, να αξιοποιήσουμε την εμπειρία των ανθρώπων αυτών σε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οδικές μεταφορές και τα οδικά έργα.»   

Προηγούμενο άρθροΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Μ. Παπαδόπουλος για τα «εικονικά τιμολόγια»
Επόμενο άρθροΣτον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Άννα Κορακάκη