ΔΕΥΤΕΡΑ 18/01/2016
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ.Σαββαϊδη Λάζαρο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγεωργίου Γεώργιο και τον κ. Βαλσαμίδη Νίκο εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Προάστειο. Στην συνέχεια επισκέφτηκε το νέο Γυμνάσιο που ξεκίνησε την λειτουργία του μετά από εντατικές προσπάθειες της Διοίκησης. Ο Δήμαρχος συνομίλησε με την Διευθύντρια, τους καθηγητές καθώς και τους μαθητές και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Χρυσούπολης και καθηγητές του, προκειμένου να συνδιοργανώσουν το τρίτο φεστιβάλ « Τεχνολογίας και Τεχνημάτων» που διοργανώνουν οι μαθητές.
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/01/2016
Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συμβουλίου. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Τιμόθεος, ο οποίος ήταν κι ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί. Ο Δήμαρχος και οι επικεφαλείς έδωσαν ευχές. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την πορεία του έργου του κόμβου των Σφαγείων, για την λειτουργία του Δεύτερου Γυμνασίου, καθώς και για την ενημέρωση που έκανε στους Βουλευτές του Νομού στους οποίους παρέδωσε υπόμνημα με τα προβλήματα του Δήμου. Επίσης, ενημέρωσε για την παραχώρηση οδηγού και αυτοκινήτου του Δήμου για τη μεταφορά των παιδιών με ιδιαιτερότητες, για την επιστολή που έστειλε στον Υπουργό Ναυτιλίας για την απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων στην Κεραμωτή.

Στη συνέχεια κατέθεσε ψήφισμα συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα. Ακόμη, ζήτησε από τους επικεφαλείς να καταδικάσουν δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» το οποίο με ρατσιστικές διαθέσεις αναφερόταν στην καταγωγή της κας Κοσμίδου Λαρίσας καταθέτοντας παράλληλα επιστολή διαμαρτυρίας σε όλες τις εφημερίδες. 

Σαν έκτακτο θέμα (εκτός Ημερήσιας Διάταξης) τέθηκε η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης (λόγω έλλειψης καυσίμων-αναλώσιμων υλικών και καθαριότητας) το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα.
ΠΕΜΠΤΗ 21/01/2016
Ο Δήμαρχος από το πρωί βρισκόταν στα γραφεία του πρώην Δήμου Κεραμωτής όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΟΛΚ κ. Ηλιάδη Χρήστο, τον Διευθυντή Αναπτυξιακής κ.Σκορδά Μιχάλη, τον Αντιδήμαρχο κ.Χατζηγερακούδη Γιάννη, τον Πρόεδρο Αναπτυξιακής κ. Μαυροθαλασσίτη Νίκο, επαγγελματίες της περιοχής καθώς και πολίτες.

Μαζί με τον τοπογράφο του Δήμου, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τα αναψυκτήρια, προκειμένου να οριοθετήσουν την ανέγερση νέων για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των συμπολιτών τους θερινούς μήνες. 

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το γήπεδο Χρυσοχωρίου, όπου άμεσα ο Δήμος ενήργησε προκειμένου να αποκατασταθεί η περίφραξη που καταστράφηκε από την τελευταία κακοκαιρία προκαλώντας μεγάλες ζημιές

Στη συνέχεια με τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγεωργίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο κ Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, και τον Αντιδήμαρχο κ Σαββαϊδη Λάζαρο επισκέφθηκαν τα μπλόκα των αγροτών, παρέδωσαν το ψήφισμα και δήλωσαν την έμπρακτη συμπαράσταση τους.

Ενίσχυσαν τον αγώνα τους με υλικοτεχνική υποδομή που κάνει καλύτερες τις συνθήκες παραμονής τους στους δρόμους.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/01/2016
Ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγεωργίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο κ.Σαββαϊδη Λάζαρο, τον Αντιδήμαρχο κ. Αργυράκη Μιχάλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Τσακαλίδη Γιάννη εκκλησιάστηκαν στον Άγιο Δημήτριο τιμώντας τον Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο, ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή. 
Ο Δήμαρχος βρέθηκε στη κοπή πίτας του Αθλητικού Σωματείου Ν. Καρυάς «ΕΘΝΙΚΟΣ» στις 19:00 μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Χατζηγερακούδη Γιάννη, τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, την Πρόεδρο Ευνεστίας κα Κοσμίδου Λαρίσα και τον Πρόεδρο Αναπτυξιακής κ. Μαυροθαλασσίτη Νίκο. Ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις παρεμβάσεις που έγιναν στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες του γηπέδου.

Στις 21:00 ο Δήμαρχος παρέστη στην κοπή πίτας των υπαλλήλων του Κέντρου Υγείας μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, την Πρόεδρο Ευνεστίας κα Κοσμίδου Λαρίσα και τον Αντιδήμαρχο κ. Χατζηγερακούδη Γιάννη.
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/01/2016
Το πρωί ο Δήμαρχος δέχθηκε αντιπροσωπεία των ΑΝΕΛ προκειμένου να ενημερωθούν για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Δήμο.
Στις 18:00 παρέστη στην κοπή πίτας του Συλλόγου Χρυσοχωρίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, την Πρόεδρο Ευνεστίας κα Κοσμίδου Λαρίσα και την Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κα Ψυλλίδου Ελένη.

Στις 20:00 παρευρέθη στη κοπή πίτας της Λέσχης Harley Davidson με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/01/2015
Ο Δήμαρχος εκκλησιάστηκε στον Πλαταμώνα στο μνημόσυνο του πρώην αυτοδιοικητικού κ. Κεμεκενίδη Χρήστο. Ο Ιερέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την κατασκευή νέων κουφωμάτων της αίθουσας πλησίον του ναού.

Ενώ στις 11 ο Δήμαρχος παρέστη στη κοπή πίτας του Συλλόγου Ποντίων με τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγεωργίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, την Πρόεδρο Ευνεστίας κα Κοσμίδου Λαρίσα και την Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κα Χατουτσίδου Ελένη.

Το απόγευμα στις 18:30 ο Δήμαρχος παρευρέθη στην κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Χρυσούπολης στο Δημοτικό Θέατρο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Αργυράκη Μιχάλη και τον κ. Βαλσαμίδη Νίκο.

Προηγούμενο άρθροΈνας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στους Ευζώνους Κιλκίς
Επόμενο άρθρο«Φαλακρή Τραγουδίστρια» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας 30/1 και 31/1