«Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας απέτυχε στο έργο του», λέει ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Μάκης Σαλασίδης ο οποίος αναρωτιέται αν «αυτή είναι η Κομοτηνή που μας αξίζει»

Την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων σε σημεία πέριξ της πόλης της Κομοτηνής αποτυπώνει με φωτογραφίες ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ξε-Κίνημα για την Πόλη», Μάκης Σαλασίδης.

Ο κ. Σαλασίδης επιρρίπτει ευθύνες για την κατάσταση στη Δημοτική Αρχή τονίζοντας ότι «ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας απέτυχε στο έργο του» ενώ καταλήγοντας αναρωτιέται αν «αυτή είναι η Κομοτηνή που μας αξίζει».

Αναλυτικά, αναφέρει:

ΔΗΜΟΣ – ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ

Εδώ και 5 χρόνια εντός και εκτός πόλεως η Κομοτηνή είναι γεμάτη από σκουπίδια και μπάζα. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας απέτυχε στο έργο του, γιατί μόνο καθαριότητα δεν είδαμε όλο αυτό τον καιρό.

Αξίζει να καταγράψουμε το πόσες υπαίθριες χωματερές υπάρχουν γύρω από την πόλη, στην Ολυμπιάδα, στον Ήφαιστο, στο δρόμο Κοσμίου – Ιτέας, στη γέφυρα Μεσοχωρίου, στο δρόμο από Ήφαιστο για πανεπιστήμιο κτλ κτλ. Οι πιο πολλοί χώροι βρίσκονται δίπλα από το ποτάμι όπου …

Δείτε περισσότερα

«ΔΗΜΟΣ – ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ

Εδώ και 5 χρόνια εντός και εκτός πόλεως η Κομοτηνή είναι γεμάτη από σκουπίδια και μπάζα. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας απέτυχε στο έργο του, γιατί μόνο καθαριότητα δεν είδαμε όλο αυτό τον καιρό.

Αξίζει να καταγράψουμε το πόσες υπαίθριες χωματερές υπάρχουν γύρω από την πόλη, στην Ολυμπιάδα, στον Ήφαιστο, στο δρόμο Κοσμίου – Ιτέας, στη γέφυρα Μεσοχωρίου, στο δρόμο από Ήφαιστο για πανεπιστήμιο κτλ κτλ. Οι πιο πολλοί χώροι βρίσκονται δίπλα από το ποτάμι όπου μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας και ζώα και ψάρια τρώνε πλαστικά και βρωμιές. Όλα καταλήγουν στο στομάχι μας.

Η βρωμιά και η ασχήμια κυριαρχούν.

Αυτή είναι η Κομοτηνή που μας αξίζει;».

Πηγή:fonirodopis.gr

Προηγούμενο άρθροΖητούν την στήριξη της δημάρχου οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Καβάλας
Επόμενο άρθροΖυμώσεις σε εξέλιξη για τα διόδια στο ύψος της Άσπρης Άμμου, όπως έγινε γνωστό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας