Αισιόδοξος για τις τουριστικές εισροές του επερχόμενου καλοκαιριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Έβρο ειδικότερα παρουσιάζεται ο ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Βασίλης Κασαπίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασαπίδης έκανε λόγο για αυξημένη κίνηση στο πελατολόγιο των πρακτορείων της περιοχής το τελευταίο διάστημα, προβλέποντας μια ενδεχόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης μετά τα μέσα του Μαρτίου.

Ο Βασίλης Κασαπίδης
«Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στο κομμάτι τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού τουρισμού, η κίνηση ήταν μειωμένη. Αυτό σηματοδοτεί μια ενδεχόμενη αύξηση μετά τα μέσα του Μαρτίου, είναι αυξημένο το πελατολόγιο των πρακτορείων της περιοχής αναφορικά με τη ζήτηση. Ο κόσμος έχει ανάγκη μια απόδραση, είτε σε μια κοντινή χώρα του εξωτερικού είτε στην Ελλάδα» δήλωσε στο φακό του “e24”.

«Θέλω να πιστεύω (έτσι είναι και οι προβλέψεις της χώρας) ότι το φετινό καλοκαίρι θα εξελιχθεί καλά, σε επίπεδα που ίσως να ανταγωνίζονται το 2019 (σαφώς καλύτερα από την περσινή χρονιά)» πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Κασαπίδης.

«Οι Βαλκάνιοι θα εμπιστευτούν ξανά την Ελλάδα με τις εξορμήσεις τους»
«Ευελπιστώ ότι και το καλοκαίρι θα έχουμε κάποιος ξένους επισκέπτες στην περιοχή, είναι θετικά τα πρώτα δείγματά μας από την έκθεση στη Ρουμανία και Βουλγαρία, όπου φαίνεται ότι οι Βαλκάνιοι θα εμπιστευτούν τη χώρα μας για τις εξορμήσεις τους» κατέληξε, προσθέτοντας πως αυξημένη θα είναι και η κίνηση των Τούρκων για Αλεξανδρούπολη.

Πηγή:www.evros24.gr

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Θα ενημερώσω την Βουλή την Τρίτη για την Ουκρανία – Είμαστε έτοιμοι για τις αναταράξεις
Επόμενο άρθροΠρος κατάργηση το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ – Ποιο το σκεπτικό της απόφασης