Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, διαβιβάζοντας προς το Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών την Επιστολή-Ψήφισμα του Προέδρου και των Μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεταξάδων Διδ/χου.

Σε αυτή, επισημαίνεται η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με τις ζημίες και τις σοβαρές καταστροφές που είχε υποστεί τόσο το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής (Πολιά – Αβδέλλα) όσο και τα προστατευτικά αναχώματα της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου με τις συνεπακόλουθες μεγάλες καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες και στις υποδομές, σε συνέχεια των έντονων καιρικών φαινομένων του Ιανουαρίου του περασμένου έτους.

Ο Βουλευτής, στην πρόσφατη αυτοψία που είχε πραγματοποιήσει (07/11) στην εν λόγω περιοχή, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των θεσμικών παραγόντων & των κατοίκων της περιοχής, εξακολουθεί να αναδεικνύει το ζήτημα προκειμένου να επισπευσθούν οι αναγκαίες διαδικασίες ενόψει του σκληρού & απρόβλεπτου χειμώνα!

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :
ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Ο Βουλευτής Έβρου Αν.Δημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής κοινοβουλευτική αναφορά, διαβιβάζοντας προς το Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών για ενημέρωση και λοιπές τυχόν ενέργειες, την επιστολή-ψήφισμα του Προέδρου της Κοινότητας Μεταξάδων του Δήμου Διδ/χου, Χρήστου Κισσούδη και των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Στο επίκεντρο αυτής βρίσκεται η έντονη αγωνία & ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για τις ζημίες και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στους οικισμούς της πρώην Κοινότητας Μεταξάδων σε συνέχεια της θεομηνίας του Ιανουαρίου του περασμένου έτους, οι οποίες ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθροΜερομήνια: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά