Σηκώνει το … «γάντι» της … «παρότρυνσης» του υπουργού εργασίας Γ. Κατρούγκαλου «αποστρατευτείτε τώρα ή κάντε μετάταξη σε άλλη Δημόσια Υπηρεσία», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, και συντασσόμενη και με τη στάση των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, εξέδωσε απάντηση – έναυσμα αποφασιστικών κινητοποιήσεων.
«Η πίστωση χρόνου που δόθηκε από πλευράς των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων στην Κυβέρνηση ώστε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, Ε Ξ Ε Π Ν Ε Υ Σ Ε!», τονίζει η ΕΑΥ Ροδόπης, και προσθέτει: «Τη λήξη της σήμανε η αδιάλλακτη στάση του Υπουργού Εργασίας στα αιτήματα των Ομοσπονδιών μας κατά τη συνάντησή τους. Άλλα μας έλεγε μέχρι πρότινος ο κ. Υπουργός… Σε τυχόν «συμβουλές» του τύπου «αποστρατευτείτε τώρα ή κάντε μετάταξη σε άλλη Δημόσια Υπηρεσία», η απάντησή μας είναι: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!».

Η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, κ. Σταυρούλα Τζατζανά καλεί τα μέλη της σε καθολική συμμετοχή στις επερχόμενες κινητοποιήσεις:

«Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, το σύνθημα του αγώνα δόθηκε από τις Ομοσπονδίες μας. Συσπειρωθείτε όλοι γύρω από τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και ετοιμαστείτε για σκληρές μάχες ώστε να αποτρέψουμε τη βίαιη ισοπέδωση των πάντων που επιχειρείται με το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο – «ταφόπλακα» το οποίο συντάχθηκε για εμάς χωρίς εμάς. Πλήρως συνταγμένοι με την Ελληνική κοινωνία, σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρών συμπαράστασης στους αγώνες των συμπολιτών μας, με παρουσία στις κινητοποιήσεις τους. Παράλληλα σας καλούμε για ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις κινητοποιήσεις που η ημερομηνία έναρξής τους θα ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία μας εντός των ημερών. Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ – Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ Στο χέρι μας είναι…».
Πηγη:inkomotini.gr

Προηγούμενο άρθροΑπάτη 400.000 ευρώ σε κληροδότημα της Κομοτηνής με εμπλοκή πολιτικου;
Επόμενο άρθρο´Εκοψε την πίτα της η παιδόπολη Καβάλας παρουσία πολύ κόσμου