ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

“Πράγματα και Θαύματα” αναφέρονται σε ανάρτηση στο maxitisthrakis.blogspot.gr σχετικά με την “κούρσα διαδοχής” για την θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, εμπλέκοντας στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων τους Αμοιρίδη, Καζναφέρη και Μαρκόπουλο…

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση…

Ο “ευνοημένος” Αμοιρίδης απειλεί αν δεν τον κάνει…Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Ζαγναφέρης,να κατέβει ο ίδιος…υποψήφιος Περιφερειάρχης! Ιδού η Ρόδος…Τολμάει;;;

*Αλλά κι ο Ζαγναφέρης, είναι καιρός να αποδείξει αν μπορεί να γίνει ηγέτης, ή θα συνεχίσει να “ανέχεται” τέτοια προσωπικά “τερτίπια”…Απολύτως ψευδές οτι ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ στηρίζει την υποψηφιότητα του Μιχάλη Αμοιρίδη! Μόνος του τα διαδίδει…!

Απίστευτος κι όμως, αληθινό…! Ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης προκειμένου να στηρίξει την εκλογή του Κώστα Ζαγναφέρη για την Περιφέρεια, «απαιτεί» να …ορίσει τον ίδιο στη θέση του ως Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κι όχι τον Γιάννη Μπούτο που έχει την πλειοψηφία των Περιφερειακών Συμβούλων με το μέρος του αλλά και της τοπικής κοινωνίας χάρις στον ανοιχτό και λαϊκό χαρακτήρα του!!!

Το πιο ωραίο απ’ όλα; Ο κύριος Αμοιρίδης διεμήνυσε λοιπόν στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη ότι αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά του, θα κατέβει ο ίδιος….υποψήφιος Περιφερειάρχης!

Με τη στήριξη μάλιστα του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου και του….Κομοτηναίου πρώην Υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη!

Με τη διαφορά ότι το στενό περιβάλλον του Ευριπίδη Στυλιανίδη, διαψεύσει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τις εσωπαραταξιακές εκλογές στην “Περιφερειακή Αναγέννηση” και κυρίως ότι στηρίζει τον Μιχάλη Αμοιρίδη!!!!

Ο οποίος Αμοιρίδης, μπορεί να προσκλήθηκε και να ήταν παρών στην παρουσίαση του βιβλίου στη Κομοτηνή, στην ίδια παρουσίαση όμως πλην του Μιχάλη Αμοιρίδη παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που στηρίζει ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαγναφέρη! Και έχει άριστη σχέση με τον Ευριπίδη…

Εμείς επειδή γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά τι σημαίνει Μιχάλης Αμοιρίδης, εμείς τον προκαλούμε αν έχει τα κότσια να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης να δούμε και τι …«απήχηση» έχει στους «31» Περιφερειακούς συμβούλους που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι την «ευνοϊκή» μεταχείριση που είχε μέχρι σήμερα αλλά και το ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα προσωπικά του οφίτσια και για τίποτα άλλο…Να φανεί και πόσο “γυμνός” είναι ο “βασιλιάς”! Στους ίκδιους τους συναδέλφους του….

Ιδού η Ρόδος Μιχάλη Αμοιρίδη, που αφού είδες οτι ο Μαρκόπουλος δεν έχει καμιά “τύχη”, άλλαξες τροπάρι προκειμένου να “παζαρέψεις” καλύτερα τα οφίτσια που επιθυμείς…

Κι όσο για τον Ευριπίδη  Στυλιανίδη; Είμαστε κάθετοι σε αυτό και επαναλαμβάνουμε ότι ο Κομοτηναίος πρώην Υπουργός, δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του Μιχάλη Αμοιρίδη και δεν θέλει να αναμιχθεί στα εσωτερικά του Περιφερειακού συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Και κακώς αναμιγνύουν το όνομά του ο Μιχάλης Αμοιρίδης και οι φίλοι του…!

-Και στο φινάλε, εσύ κύριε Αμοιρίδη, έχεις ήδη ευννοηθεί στην Περιφέρεια, περισσότερο απο κάθε άλλο Περιφερειακό σύμβουλο…Γιατί θα πρέπει να αδικήσει τους υπόλοιπους 30 ο Κώστας Ζαγναφέρης και να  συνεχίσει να ευνοεί εσένα;

(σ.σ. Βέβαια κι από την πλευρά του ο Κώστας  Ζαγναφέρης, είναι καιρός να αποδείξει αν μπορεί να γίνει ηγέτης, ή θα συνεχίσει να “ανέχεται” τέτοια “παιχνίδια” σε βάρος του….Διότι ως Περιφερειάρχης, δεν θα πρέπει να αδικήσει ούτε τους Καβαλιώτες, ούτε τους Εβρίτες στα θέματα Τουρισμού για να ικανοποιήσει τα «καπρίτσια» του ήδη ευνοημένου Μιχάλη Αμοιρίδη, που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με τον Τουρισμό πλην του γνωστού “ΦΙΑΣΚΟΥ” με το κάμπινγκ Μυρωδάτου…Αν δεν μπορεί ο Ζαγναφέρης κι αρχίσει να ενδίδει από τώρα τους Αμοιρίδηδες για να ευνοήσει τον κάθε Αμοιρίδη, τότε καλύτερα να τα παρατήσει απο τώρα! Και οι Μπούτος-Εφραιμίδης κλπ είναι καιρός επίσης να πάρουν κι αυτοί καθαρές θέσεις απέναντι στις προκλητικές συμπεριφορές του Μιχάλη Αμοιρίδη…)

Προηγούμενο άρθροΔιευθυντής του παραρτήματος ΕΚΑΒ Καβάλας ο Θωμάς Αγγελόπουλος
Επόμενο άρθροΈρχονται 75.000 πλειστηριασμοί ακινήτων