ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ

Οι ανάγκες αποκομιδής των σκουπιδιών στο δήμο Δοξάτου Δράμας και η έλλειψη προσωπικού οδήγησαν τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Χαράλαμπο Ζεκερίδη σε απόφαση «αξιοποίησης» ακόμη και ίδιου του διευθυντή της υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Επικαλούμενος έκτακτη ανάγκη κοινοποίησε απόφαση στον διευθυντή της υπηρεσίας, Πολιτικό Μηχανικό, Αθανάσιο Λατσίνογλου με την οποία του αναθέτει για μια ημέρα το καθήκον της συλλογής και αποκομιδής των απορριμμάτων.

Καταγγελία ΑΔΕΔΥ
Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Δράμας καταγγέλλει την πρωτοφανή απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δοξάτου «κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας και του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα» όπως αναφέρει θεωρώντας την απόφαση ως ενέργεια στοχοποίησης του συγκεκριμένου συναδέλφου. Προειδοποιεί δε ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο για να στηρίξει τον συνάδελφο και τα δικαιώματα των εργαζομένων που πλήττονται βάναυσα.

Προηγούμενο άρθροΤέλος Νοεμβρίου, η FRAPORT θα αναλάβει το πρώτο αεροδρόμιο και δύο μήνες αργότερα,τα υπόλοιπα μεταξύ αυτών και της Καβάλας
Επόμενο άρθροΈκθεση βιβλίου με δράσεις και… «Πνοή» στη παραλία Καβάλας