Σε υψηλούς τόνους διαμορφώθηκε το πιο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, καθώς πριν καν την επίσημη έναρξη της ημερήσιας διάταξης, έλαβε χώρα διένεξη μεταξύ του δημοτικού συμβούλου, Ευάγγελου Μυτιληνού, και της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δ.Ε. Τραϊανούπολης, Ελένης Ιντζεπελίδου.

Το «μήλο της Έριδος» τα πρόσφατα απορριμματοφόρα που ενίσχυσαν το στόλο της Αντιδημαρχίας Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου, και ειδικότερα η διαφωνία για τις ακριβείς διαστάσεις τους και αν όντως έγινε η παραλαβή όλων των οχημάτων: «…τώρα που δε μπορεί να πάρει πινακίδες και να το παραλάβει (ο Δήμος) το νέο καλαθοφόρο, να βγούμε μια φωτογραφία κι εμείς; Γιατί άλλα λέει η διακήρυξη και άλλα πήραμε, 16 μέτρα λέει και εμείς το πήραμε 14» σημείωσε ο κ. Μυτιληνός.

«Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε ότι δε μπορεί να βγάλει πινακίδες; Είμαστε στη διαδικασία» απάντησε η κα Ιντζεπελίδου, με τον κ. Μυτιληνό να επιμένει ότι ο Δήμος και η Επιτροπή δεν έχει παραλάβει το όχημα.

«Αυτό είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία που αφορά τα λεφτά των δημοτών» επεσήμανε με τη σειρά του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κυριάκος Αραμπατζής.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών αντίτεινε λέγοντας ότι το πρωτόκολλο παραλαβής έχει επισυναφτεί.

Λαμβάνοντας το λόγο, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης, επιβεβαίωσε ότι η παραλαβή των οχημάτων έχει γίνει, αναλύοντας τις ακριβείς λεπτομέρειες της διαδικασίας. «…Αν τυχόν διαπιστωθεί ότι (το όχημα) δεν είναι στα μέτρα που περιέγραψε και ενέκρινε η μελέτη, θα επιστραφεί πίσω, και είτε θα μπει καινούργιο είτε θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΣε καλή κατάσταση είναι τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Η Κυβέρνηση βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην κοινωνία