Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής, διαβιβάζοντας στο Υπουργείο Υγείας για ενημέρωση και τυχόν περαιτέρω ενέργειες, το ψήφισμα του Κοινοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Μεταξάδων του Δήμου Διδ/χου, προς τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ.

Στο επίκεντρο αυτής, βρίσκεται η αγωνία των κατοίκων αναφορικά με την επικείμενη αναστολή της λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου Μεταξάδων καθώς και όμορων Ιατρείων των έταιρων Δήμων, ήτοι Ορεστιάδας και Σουφλίου.

Το ψήφισμα του κοινοτικού συμβουλίου Μεταξάδων του δήμου Διδυμοτείχου, μεταξύ άλλων εκφράζει την απορία, αγωνία και αγανάκτησή των κατοίκων στην αδικαιολόγητη απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να αναστείλει τη λειτουργία του τοπικού αγροτικού ιατρείου.

«Αν αυτό είναι το ευχαριστώ της πολιτείας στους κατοίκους της ακριτικής περιοχής και στους απόμαχους της ζωής, λυπούμαστε και δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε δυναμικά το δίκαιο αίτημά μας για πλήρη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου Μεταξάδων», αναφέρεται στο ψήφισμα, με το οποίο το κοινοτικό συμβούλιο ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης με την οποία ανεστάλη η λειτουργία του ιατρείου.

Προηγούμενο άρθροΠροϋποθέσεις εισόδου πολιτών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου από 08-11-2021
Επόμενο άρθροΤουρκία: Εκλογές στις 14 Ιουνίου του 2023 ανακοίνωσε ο Ερντογάν