Τροχαίο ατύχημα με παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε εχθές το πρωί στην περιοχή του Πέπλου, με αποτέλσμα 4 άτομα να διακομιστούν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όλα ξεκίνησαν εχθές περίπου στις 10 το πρωί όταν αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ Σουφλίου εντόπισαν ένα όχημα μάρκας Scoda Octavia να κινείται ύποπτα στο ύψος του οικισμού της Ταύρης. 

Μετά από σήμα της αστυνομίας ο διακινητής δεν σταμάτησε το όχημα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη. Τo όχημα με τους μετανάστες έστριψε προς τον οικισμό του Πέπλου και στην προσπάθεια του να διαφύγει εξετράπη της πορείας του σε παρακείμενο ρέμα βάθους 10 μέτρων!

Από την πτώση τραυματίστηκαν τέσσερις από τους συνολικά 9 μετανάστες επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική καθώς φέρουν κυρίως ορθοπεδικές κακώσεις οι οποίες, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των γιατρών, δεν χρήζουν, επί του παρόντος, χειρουργικών επεμβάσεων. Ο τέταρτος τραυματίας, διακομίστηκε  με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Πηγή:e-evros.gr

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τηλέφωνο και internet Δήμος Καβάλας και Αντιπεριφέρεια Καβάλας
Επόμενο άρθροΤα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Πώς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή