Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στην αυλή σχολείου της Ξάνθης σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές από τη β’ τάξη γυμνασίου της πόλης επιχείρησαν να παίξουν βόλεϊ.

Εκεί, σύμφωνα με το Mega, ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ένας από τους μαθητές να καταλήξει στο πάτωμα χτυπημένος με κλωτσιές και μπουνιές.

Έρευνα από την αστυνομία
Κάποιοι κάνουν λόγο και για εξωσχολικό που ήταν στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει “γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;” και η απάντηση ήταν “δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Προηγούμενο άρθροΜε την ελπίδα να έχουν τελειώσει όλα το Πάσχα, μπήκε ο τρίτος εργολάβος στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΦθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου – Πότε πέφτει η Black Friday