15820272_10211783962655027_1015711027_n

Παρά το τσουχτερό κρύο, πλήθος θεατών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου και των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων βρέθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Νικοτσάρα στην Ελευθερούπολη, αποθεώνοντας τον Κωνσταντίνο Νάζη και το μουσικό συγκρότημα «KINGS» και συγκεκριμένα και τους Αntonella Cuellar και Γιάννη Ρουσσουνέλο.
Η συναυλία ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.
Γύρω στις 8μ.μ. ανέβηκε στην εξέδρα ο Κωνσταντίνος Νάζης και με τον δικό του ιδιαίτερο μουσικό ρυθμό είπε «εγκεφαλικά..σε όλα ναι»» ενθουσιάζοντας το κοινό , το οποίο για μια και πλέον ώρα, απόλαυσε pop ακούσματα.
Την «σκυτάλη» έλαβαν στην συνέχεια οι « KINGS», ένα νέο μουσικό συγκρότημα, μαζί με τον παραγωγό και dj , Teo Tzima, σε ένα ιδιαίτερο «live performance» ορθώνοντας ραπ -pop «φωνή» και για τον λόγο αυτό μικροί και μεγάλοι βιώσαν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στην έδρα του δήμου Παγγαίου, μέσα από τις ερμηνείες τους: «Όπου με πας», «Λίγο ακόμα», «Στιγμές μαγικές, και το ντουέτο με τον Γιάννη Πλούταρχο « Όσο θα λείπεις».

Προηγούμενο άρθροΣχολικά γεύματα για μαθητές στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΔράμα: Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο