mitsotakis-kyriakos-1000

Στην Κομοτηνή θα βρεθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ο κος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στη Θράκη το Σαββατοκύριακο ενώ το βράδυ του Σαββάτου στην Κομοτηνή, θα πραγματοποίηση κεντρική πολιτική ομιλία, στις επτά το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Chris & Eve Mansion στο 3o χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολη.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και θα κατευθυνθεί στην Ξάνθη όπου και θα επισκεφτεί τα Άβδηρα και την Ορεινή περιοχή του νομού, ενώ το μεσημέρι θα έχει επαφές με φορείς και στελέχη της ΝΔ.

Το απόγευμα θα βρίσκεται στη Κομοτηνή όπου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του , ενώ με το πέρας της ομιλίας του, θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα δοθεί προς τιμή του.
Τη Κυριακή το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου και εκεί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της περιφερειακής ενότητας Έβρου. Η αναχώρηση του θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Προηγούμενο άρθροΗ κρίσιμη ψηφοφορία για το επίδομα Τσίπρα – Τι θα ψηφίσουν τα κόμματα
Επόμενο άρθροΕλεύθεροι επαγγελματίες: Χωρίς επαγγελματικό λογαριασμό αφορολόγητο… γιοκ