Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιούνται οι σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αλεξανδρουπόλεως, Αγίου Νικολάου.

O κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμου. Της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγ. Νικολάου.

Στις 12 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του «Από τη Βιομηχανική Επανάσταση στην Τεχνολογική Επανάσταση- στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος».

Ακολουθεί επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ενώ στις 1:30 το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Το πρόγραμμα του κ. Παυλόπουλου ολοκληρώνεται με επίσκεψη στη Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών. Σημειώνεται πως η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπίπτει με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της 100ετίας από την απελευθέρωση της πόλης, οι οποίες θα κορυφωθούν το 2020.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΌλες οι λεπτομέρειες για το κοινωνικό μέρισμα: Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια, οι “κόφτες” και οι αιτήσεις
Επόμενο άρθροΝ. Παναγιωτόπουλος: Προτιμώ εξεταστική παρά μη αναβάθμιση των F16 – Υπαρκτές απειλές περικυκλώνουν τη χώρα