Εφαρμόζοντας πιστά την πολιτική της εξωστρέφειας και τη στρατηγική τουριστικής προβολής για το 2022, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση Holiday & Spa 2022, στη Σόφια της Βουλγαρίας από 24-25 Φεβρουαρίου, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών της Βουλγαρίας.

Ήδη από την πρώτη ημέρα της έκθεσης, το περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποτέλεσε πόλο έλξης για επιχειρηματίες του τουρισμού και απλούς επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου.

Μεταξύ αυτών, και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία κ. Δημήτριος Χρονόπουλος, τον οποίο συνόδευε ο υπεύθυνος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας Δημήτριος Μίχας, η διευθύντρια τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού Annie Haralambieva, ο πρόεδρος των Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία και πλήθος τουριστικών πρακτόρων.

Το μήνυμα “All You Wish is Here”, πιστοποιεί ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι ένας ιδανικός προορισμός που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού και τις επιθυμίες των επισκεπτών, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για κάθε μορφής τουρισμό και τις 4 εποχές του χρόνου.

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ερντογάν στηρίζει Ζελένσκι – «Απαράδεκτη η απόφαση της Ρωσίας»
Επόμενο άρθροΕπιμνημόσυνη Δέηση Υπέρ των Πεσόντων Στρατιωτικών στην Ελευθερούπολη