unnamed-91-620x413
Ο αγαπημένος και καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε την «Ονειρούπολη» Δράμας και παρουσίασε τα νέα του βιβλία της εικονογραφημένης σειράς «Παραμυθολογία».

Το «Σπιτάκι του Παραμυθιού» «πλημμύρισε», από νωρίς, από τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Γιώργου Θεοφάνους που ήρθαν να τον συναντήσουν και να γνωρίσουν τη νέα του συγγραφική προσπάθεια. Ο Γιώργος Θεοφάνους συνομίλησε με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους και παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα δύο πρώτα βιβλία: «Το ελιξίριο των Κενταύρων» και «Οι Τιτάνες και η τριπλή σφραγίδα των Εκατόχειρων» της νεανικής σειράς «Παραμυθολογία» (από τις εκδόσεις «Μένανδρος»).

Πρόκειται όπως τόνισε: «για ένα σημαντικό εκδοτικό εγχείρημα, βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής και με στόχο να δώσει λύσεις-κλειδιά σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά της ευαίσθητης προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας».

Ο Γιώργος Θεοφάνους πιστός αρωγός της ποιότητας στους θεσμούς «παιδεία» και «πολιτισμός», κατορθώνει να συνδυάσει, μέσα από το έργο του, τις διδαχές της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και μυθολογίας με το σύγχρονο προφίλ της νέας γενιάς. Η παιδεία γεννά την αυτογνωσία και η αυτογνωσία την ολοκλήρωση, αλλά και την αυτοπεποίθηση.

Μετά το τέλος της παρουσίασης Ο Γιώργος Θεοφάνους υπέγραψε τα βιβλία, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε να έχουν καλές γιορτές και μία καλή χρονιά!

Στη συνέχεια ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης στη συνέντευξή του στο web κανάλι της «Ονειρούπολης» μίλησε για τα θέματα που πραγματεύονται τα βιβλία του τονίζοντας ότι «πρέπει να είμαστε πάντοτε δίπλα στα παιδιά και να τα ακούμε. Επίσης, πρέπει να τα μάθουμε να αναγνωρίζουν κάποια πράγματα και να προστατεύονται μόνα τους από αυτά».

Ο Γ. Θεοφάνους μίλησε ακόμη για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια αλλά και για τα τηλεοπτικά μουσικά talent shows επισημαίνοντας ότι «αποτελούν ένα βήμα για τους νέους τραγουδιστές αλλά πρέπει να το διαχειριστούν σωστά»

unnamed-93-620x413

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις: Ποια επιδόματα κόβονται σε 15 ταμεία! Μειώσεις από 10% έως 18%
Επόμενο άρθροΣε νέα διανομή τροφίμων προχωράει ο Δήμος Καβάλας