Γόνιμη και αποδοτική συνάντηση εργασίας κι ενημέρωσης, πραγματοποίησε πριν δυο μέρες ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Kostas Tsiaras με αντικείμενο τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον ακριτικό Νομό και άπτονται των αρμοδιοτήτων του!

Ο Βουλευτής έθεσε εκ νέου την αναγκαιότητα ανέγερσης ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, γεγονός που αποτελεί ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα συλλήβδην του νομικού και δικαστικού κόσμου της πόλης αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας και των θεσμικών της φορέων & το οποίο έχει αναδείξει μέσω κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων.

Στην ενδιαφέρουσα ατζέντα της συνάντησης, συμπεριελήφθη και το πάγιο αίτημα ίδρυσης Διοικητικού Πρωτοδικείου στο Β/Έβρο με έδρα την Ν.Ορεστιάδα το οποίο έχει αναδείξει και κατά το παρελθόν μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου καθώς & η αντιμετώπιση των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων λόγω έλλειψης Δικαστών, Εισαγγελέων, Δικαστικών & Διοικητικών Υπαλ/λων.

Ο Υπουργός δήλωσε ότι εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η εξέλιξη της πανδημίας, προτίθεται να επισκεφθεί τον Ν. Έβρου την Μεγάλη Εβδομάδα….

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Ποιες περιοχές μπαίνουν από σήμερα στο “βαθύ κόκκινο” – Όλα όσα ισχύουν
Επόμενο άρθροΚούρεμα στα ενοίκια και τον Απρίλιο – Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα