Στα πλαίσια της «Πορείας Μνήμης Ισαάκ- Σολωμού 2021», που πραγματοποιεί η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» κάθε χρόνο τέτοια εποχή, Κύπριοι μοτοσικλετιστές ξεκινώντας την πορεία τους από τη Θεσσαλονίκη, χθες Σάββατο 3 Ιουλίου βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη.

Οι 30 Κύπριου μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή πορεία, με τη συμμετοχή και του τοπικού Συλλόγου μοτοσικλετιστών “Αγριάνες” στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης.

Συνοδοί της πορείας ήταν η μάνα του Ισαάκ Ισαάκ και η κόρη του η οποία γεννήθηκε ένα μήνα μετά την βάρβαρη και εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της από τους Τούρκους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου “Αγριάνες” αναφέρει για την πορεία:

“Σήμερα ήταν μια διαφορετική μέρα, μια υπέροχη μέρα…
Σήμερα υποδέχθηκαμε την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού, το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό αντικατοχικό κίνημα της Κύπρου και όλες οι λέσχες Μοτοσυκλετιστών του Έβρου ήταν μαζί!
Γιατί η Κύπρος είναι ένα κομμάτι μας!
Γιατί είναι κάτι που μας ενώνει!
Γιατί ήταν μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε την συμπαράστασή μας στο δράμα της Κύπρου!
Ευχαριστούμε Ε-85 Ορεστιάδας, DMR Διδυμοτείχου, ΛΕΜΟΤΕΣ Σουφλίου, Moto Feres, Macedonian Warriors, BACA και όλους τους ΑΓΡΙΑΝΕΣ που συμμετείχαν!”

Προηγούμενο άρθροΜακάριος: Το μήνυμα που πέρασε ο πρωθυπουργός ήταν ότι στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τους νέους παραγωγούς με την επίσκεψη του στην Φάρμα Μουσθένης
Επόμενο άρθροΜακάριος: Αύριο θα ανοίξουν οι αναγγελίες για τις δηλώσεις των χαλαζόπληκτων αγροτών